1.3.2015, 13:25
Já si "Zimu" koupím v dubnu (k narozkám) a asi vytvořím předělové kartičky zkombinujua ji s "normálním" Carcassonnem jako nový biom.
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
1.3.2015, 13:25
Já si "Zimu" koupím v dubnu (k narozkám) a asi vytvořím předělové kartičky zkombinujua ji s "normálním" Carcassonnem jako nový biom.
1.3.2015, 15:50
Karta bude napůl zimní a napůl klasická. Pro představu úplně v pravo bude mít karta normální (světle zelenou) barvu, postupně bude barva tmavší, místy se sněhem a cca centimetr od levé strany bude karta zasněžená.
1.3.2015, 17:39
Nemusí být na konci, dejme tomu, že je ve hřr okolo města carcassonne (při hře s 6. rozšířením) alespoň tři řady karet, někdo si vytáhne předělovou kartu a přiloží ji třeba z leva. v příšzím tahu si já vytáhnu zimní kartu a přiložím ji k té předělové kartě. Pokud bych si vytáhl zimní kartu dřív než předělovku dal bych ji na stranu a použiju ji na konci. Nebo můžu zamíchat předělové karty mezi ostatní a zimní dát na stranu, přičemž by si každý ve svém tahu mohl zvolit, jestli přistaví zimní, nebo letní kartu. Vím, že je to děravé, ale mě se to líbí.
|
|
|