CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

rozšíření mor - cena

téma založeno uživatelem 0Marty0 - 11.7.2016, 0:37 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 2 Curuj 3 Eldenroot 2 Ivča 1
Hele lidičky, za kolik cca se dá sehnat rozšíření mor? Něco jsem našel a nechci za to dát zbytečně moc... :D
To je tezke rici. Ja ho kupoval za 4 eura + posta
Odpovědět
@

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

ja som ho našiel prvý a idem vysoko  Usměvavý
zdal sa mi ten nick nejaký povedomý

ešte to môžeme spraviť inak - 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

kúpime 2ks (alebo viac. kto sa pridá?) a podelíme sa o poštovné
[-] 1x   0Marty0
Odpovědět
(11.7.2016, 10:37)Curuj Napsal(a): @

Tak máš mít na všem stejný přezdívky :D Ještě že jsem to sem vůbec napsal jinak by jsme se tam předháněli půl roku :DDD
Tak klidně bych ten spielbox zkusil a objednal si k tomu i nějaký další co mi chybí...  
Mají na nějaké jiné stránce ještě 2009/6 (tunel) a 2004/5 (katar) nebo už se sehnat nedají vůbec?
Jinak určitě bych si přibral i 2011/4 se samolepkama a 2012/5 s budovama :) abych si doplnil sbírku a "vylepšil" sadu meeplů co mám navíc :D
Kolik by tady z té stránky stálo poštovný a přidal by se ještě nějaký úžasný člověk? :P
Odpovědět
tu mám inú prezývku, lebo som sa sem hlásil cez FB na začiatku... dá sa zmeniť nick?
tunel a katar som nenašiel :( skús ešte pozrieť, možno som zle hladal. inak čo som videl, tak poštovné tam bolo 4,1€ v rámci EU, ak sa dobre pamätám. to by bolo celkom ok. príp. keby sa ešte niekto pridal.
budovy by som bral tiež. až dorazím z práce, pozriem ešte dalej a príp. sa na to vrhnem cez hromadnú objednávku tu na fore :)
Odpovědět
(11.7.2016, 16:01)Curuj Napsal(a): tu mám inú prezývku, lebo som sa sem hlásil cez FB na začiatku... dá sa zmeniť nick?

Samozřejmě že dá :) běž do nastavení uživatele -> změna uživatelského jména -> moderátor nebo já ti to pak jen odsouhlasíme, až to tam vyplníš
Odpovědět
o tej možnosti viem, akurát to chce heslo. a ja som žiadne nedával, ked som to logoval cez FB..
Odpovědět
(11.7.2016, 14:22)0Marty0 Napsal(a):
(11.7.2016, 10:37)Curuj Napsal(a): @

Tak máš mít na všem stejný přezdívky :D Ještě že jsem to sem vůbec napsal jinak by jsme se tam předháněli půl roku :DDD
Tak klidně bych ten spielbox zkusil a objednal si k tomu i nějaký další co mi chybí...  
Mají na nějaké jiné stránce ještě 2009/6 (tunel) a 2004/5 (katar) nebo už se sehnat nedají vůbec?
Jinak určitě bych si přibral i 2011/4 se samolepkama a 2012/5 s budovama :) abych si doplnil sbírku a "vylepšil" sadu meeplů co mám navíc :D
Kolik by tady z té stránky stálo poštovný a přidal by se ještě nějaký úžasný člověk? :P

Pokud bys tam objednával, tak bych brala 2012/5 s budovami (domy) - ty mi ještě chybí.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Rozšířšní katapult - cena Losos 17 3 121 7.1.2020, 12:28
Poslední příspěvek: Losos
  Ruské pohádky-Cena! Chmura 4 1 265 8.12.2018, 16:57
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)