CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Ine karticky v Carcasonne 2.0 ?

téma založeno uživatelem bop12 - 9.3.2016, 9:46 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 bop12 4 Chmura 8 Eldenroot 6 Kvída 1 Miroslav Váša 2 peťul 3
(9.3.2016, 10:29)Eldenroot Napsal(a): @bop12 - Vítej na našem fóru!

Ohledně tohoto ti bohužel já neporadím, jelikož v2.0 s jistých důvodů nevlastním. Zde na fóru moc lidí v2 nemá, snad někdo odpoví. Kdyby ti to nedalo, tak můžeš položit dotaz na Mindok (v případě, že je to chyba, tak pošlou náhradní kartičku)

Mně se to při hraní zdálo v pořádku. Určitě sedí startovací karta, ale nepočítal jsem kolikrát je tato vyobrazená krajina. Navíc, protože jsme začínali řekou a mám i 2. rozšíčení a karty jsme tahali z pytlíku - mohl jsem to přehlédnout. Protože je hra dodávána v celých platech myslím, že jednotlivý omyl je málo pravděpodobný (i když mohli pootočit při tisku rub a líc plata). Podívám se doma a ozvu se.
Každopádně reklamuj (jedno plato navíc by se hodilo Usměvavý )
Odpovědět
(11.3.2016, 5:24)peťul Napsal(a):
(10.3.2016, 14:15)Chmura Napsal(a):   Jo ale přesně tohle je návod, kde chybí pravidla pro rozšíření Řeka a Opat. Smutný Smutný Smutný
     - Prostě takový polotovar od MINDOKU. Mrknutí

Například v německé verzi pravidel jsou pravidla pro Opata a Řeku napsané zvlášť a tato část je v pravidlech asi pouze vložená.

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Zkusím Mindok požádat jestli by nezveřejnily i zbytek návodu. Mrknutí
No pokud chvilku počkáš mohl bych ten list naskenovat, zatím nestíhám. Usměvavý

(9.3.2016, 16:49)bop12 Napsal(a): Ano, vsetko co popisujete sedi. Podla toho by mali byt startovacie karticky vo verzii 1.0 a 2.0 rovnake.
Ta moja (s tmavou druhou stranou) je vsak tato:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

(karticka na ktorej je "+3")
Len cesta s 90 stupnovym uhlom.

Určitě raklamuj. Zřejmě nebudeš jediný.
Tady máš pro kontrolu.

(díval jsem se doma a je to tak 3+1 startovací).
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nemecke / Holandske / Polske / Ine klastory Carcassonne Weetek23 1 44 26.1.2022, 15:05
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)