CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

úsvit Carcassonne 1.0?

téma založeno uživatelem Miroslav Váša - 30.1.2016, 22:15 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Eldenroot 1 Miroslav Váša 2
Ahoj, jsem teď pracovně v Ženevě, chtěl jsem si udělat radost a zakoupit něco ze své oblíbené hry, rozšíření, která svět neviděl a ejhle problem... Našel jsem dvě herní specialky, prošel několik obchoďáků a obchodů s hračkami. A z původního Carcassonne jsem našel v jedné specialce Opatství a starostu a (myslím) všech 6 pidirozšíření -  toť vše. Novou 2.0 měli, Děti z Céčka měli a Objevitele měli. Ve druhé specialce měli  karetní C a Zimni krajinu. Jinak NIC. Možná špatně hledam, ale přijde mi, že se s 1.0 už moc nepočítá... Smutný
[-] 1x   Chmura
Je to tak možnost zakoupit Carcassonne 1.0 začíná být čím dál vzácnější. Já osobně jsem rád, že jsem se v loňském roce "ROZHOUPAL" a zakoupil jsem Big box 5 a  skoro všechna velká rozšíření. Rozhodně toho nelituju a doufám, že se mě podaří postupně sehnat i zbytek rozšíření!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Toto zde bylo avizováno již několikrát. Již se nevyrábí, retisk nebude.
Odpovědět
(30.1.2016, 22:47)Eldenroot Napsal(a): Toto zde bylo avizováno již několikrát. Již se nevyrábí, retisk nebude.

BARZUL! Smutný (Pro nezasvěcené nejhorší trpasličí zaklení z ERAGONA) Nemám slov Nemám slov Nemám slov Nemám slov Nemám slov Nemám slov
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
chápu,že ted bude tlačenka pro verzi 2. Jen jsem myslel, že to maj ti Švýcaráci líp podchycený, že tady seženu třeba i něco z toho, o co si normálně píšem do Německa.... Vždyď já si tady připadal málem jak Ransdorf, když tady šel do banky
Odpovědět
(30.1.2016, 23:18)Miroslav Váša Napsal(a): chápu,že ted bude tlačenka pro verzi 2. Jen jsem myslel, že to maj ti Švýcaráci líp podchycený, že tady seženu třeba i něco z toho, o co si normálně píšem do Německa.... Vždyď já si tady připadal málem jak Ransdorf, když tady šel do banky

No to možná bude tím, že Carcassonne vynalezly v Německu a ne ve Švýcarsku! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)