543 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:1 004
MeeplePointy:
8/2014 Registrace:
Nitriansky kraj (Slovensko)
MeeplePointy (MP): 5,48 MP
No som zvedavý ako bude vyzerať tak posledna karta... ktorá je tak všeliak zrezaná. Keďže každá veľká karta sa skladá z 5 menších...
A tiež že či ich budú len tri alebo sa objaví aj nejaká tajná 4-ta..
Ake ako som sa dočítal vo svete sa píše vždy o 7-mich divov..takže to bude asi konečná
543 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:1 004
MeeplePointy:
8/2014 Registrace:
Nitriansky kraj (Slovensko)
MeeplePointy (MP): 5,48 MP
9.9.2024, 12:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 9.9.2024, 12:56 uživatelem Mati.)
No nové divi aspoň čo sa týka mna sa celkom dajú.. Dalo sa čakať okolo čoho sa to bude točiť... veľa toho nieje
to Abu Simbel - som neviem či dobre pochopil... je tam písané že si ťaháš dve jednu použije a druhú si necháš pred sebou... v ďalšom ťahu si teda doberáš len jednu a môžeš buď použiť tú čo si mal v predchádzajúcom alebo tú jednu čo si doberáš k tej čo si už mal...
alebo si zas ťaháš 2 navyše. k tej jednej čo ostala... (čo je asi blbosť potom by sa navyšovala kôpka u hráča)
Tikal - je celkom zaujímavý... keďže za každým sa rátajú figúrky v mestách
Terakotová armáda tak na to som velice zvedavý pri testovaní... koľko to hodí na konci... a jak sa to bude počítať a zisťovať...
Angknor - tá skladajúca sa cesta z 5 kariet. No tuto to všetko záleží s koľkými kartami sa hrá.. ale ak sa na to hráč zameria môže to priniesť pekné body na konci.
Možno mám len taký pocit ale teraz mi to prišlo lepšie vyvážené ... aj keď to nemám ešte odohrate... Ale možno sa mýlim a bude to opačne. Každopádne má už hráč väčší výber s Divov ako len 4 a môže sa začať viac taktizovať...
A či bude ďalší set. Možné to je ako sa písalo ešte nejaké kombinačné(5dielne) karty ostali.. Spraviť kartu a pridať tam Div, cesty a mestá je to najlachšie. Bude otázne či budú mať fantáziu na ďalšie pravidlá.