Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Chata je původně restaurace s penzionem o 6 pokojích s celkem 23 lůžky. Má docela velkou kuchyň, velkou společenskou místnost a jídelnu.
Má docela velkou zahradu s venkovním posezením, grilem a pár dětských atrakcí. Domácí zvířata nevadí.
Koneckonců můžete se podívat :
Není to 5 hvězdičkový hotel, ale pro naše potřeby myslím, že ideální. Cena za 8nocí je 33 000,-Kč bude rozpočítáno rovným dílem mezi všechny účastníky.
Dovoluji si topovat toto téma a ještě jednou prosím zájemce o dopsání do tabulky + kdyby se chtěl toho někdo ujmout, tak budu rád.
@Petr Chytka , @Kamzik , @Bumsakalaka - Vás jsem čekal, že se tam zapíšete - tak honem
Carcassonne sraz (dovolená) se nám blíží a já začínám s výrobou limitovaných promo rozšíření (viz příloha ), takže prosím všechny zájemce o registraci, jinak na vás toto promo nezbyde
Nebudu dělat více než bude počet v tabulce na buňce D24.
Přidal jsem do registrační tabulky ještě sloupec "Účast ve dnech" - takže prosím i ty co chtějí dorazit jen na pár dní, ať se napíší.
A sakra, ono už je to jen 18 dní ? To bych měl začít s přípravami
...Ale jo, můžu vás uklidnit:
- Promo je skoro hotové včetně otestování
- kvíz hotový včetně celkem slušných cen (aby ne - dělal jsem na nich s přestávkami skoro 2 měsíce )
- Turnajové trofeje taky hotové a u mě pokrok - nejsou plastové
- plus možná ještě stihnu (jak to u mě bývá) předělávkou cca 2roky staré hry do Carcassone kabátku
....takže myslím, že je na co se těšit
--- Jinak pro ty co chtějí dojet třeba jen na otočku a buďto chtějí nebo nechtějí hrát turnaj/kvíz, tak dejte vědět - aktuálně není časový harmonogram, takže ať se to může nějak skloubit dohromady ---
Dále když někdo tuto lokalitu moc nezná, tak si může samozřejmě od Carcassonne odpočinout řadou výletů - myslím, že je tam celkem pěkně
Pro první tři místa ve srazovém turnaji mám připravené tyto trofeje, tak snad se budou líbit Dávám je sem i proto, aby jste mohli trénovat rozšíření se kterým se bude hrát - trofej by měla rozšíření trochu připomínat
Dále Přikládám hlavičku pravidel promo rozšíření, ale zbytek pravidel až na sraze
Jinak poslední info:
Adresa je jak psal chmura : Horní Orlice 27, 561 69 Červená Voda-Králíky
Budou tam lůžkoviny, utěrky budou jen v kuchyni a tak, ručníky si vezměte svoje.
Příjezd od 15h.
Platí se 33 000 + energie, takže když nás tam bude 12 a každý dá 3000, tak 36 000 by mělo vyjít tak nějak přesně.
Pokud chcete můžete mi to zasílat na účet 1827121016/3030 .
Pro jistotu tady je moje číslo 731190316.
Tak jo, těšíme se a Carcassonnu zdar.