CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 16. Carcassonne fórum sraz - 10.-18.8.2024 (týdenní)

téma založeno uživatelem šmoula - 23.1.2024, 15:50 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 6 Chmura 5 danka 1 Kamzik 3 Mati 6 Petr Chytka 1 šmoula 11
16. Carcassonne fórum sraz (týdenní)
Kdy : 10.-18.8.2024
Kde : Chata Bumbálka - Horní Orlice (Východní čechy/Severní morava)

Zde je odkaz na registrační tabulku : 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chata je původně restaurace s penzionem o 6 pokojích s celkem 23 lůžky. Má docela velkou kuchyň, velkou společenskou místnost a jídelnu.
Má docela velkou zahradu s venkovním posezením, grilem a pár dětských atrakcí. Domácí zvířata nevadí.
Koneckonců můžete se podívat : 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Není to 5 hvězdičkový hotel, ale pro naše potřeby myslím, že ideální. Cena za 8nocí je 33 000,-Kč bude rozpočítáno rovným dílem mezi všechny účastníky.

Další info bude doplněno později...

Přiložené soubory Miniatury

Dovoluji si topovat toto téma a ještě jednou prosím zájemce o dopsání do tabulky + kdyby se chtěl toho někdo ujmout, tak budu rád.
@Petr Chytka , @Kamzik , @Bumsakalaka - Vás jsem čekal, že se tam zapíšete - tak honem Mrknutí
[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
První návrh : 

Termín jsem zvolil pevně a to 10. - 18.8.2024.

Tady jsou plusy, které mě zaujaly : Dětské hřiště, Větší kuchyň, společenská místnost a cena.
Prosím o vyjádření ostatních.
[-] 3x   Chmura, danka, Kamzik
Odpovědět
Tak co ostatní ? Přidá se ještě někdo ? Stále máme ještě 12 volných míst.
Určitě je o co stát Mrknutí

(topuju příspěvek Velký úsměv )
Odpovědět
Carcassonne sraz (dovolená) se nám blíží a já začínám s výrobou limitovaných promo rozšíření (viz příloha Velký úsměv ), takže prosím všechny zájemce o registraci, jinak na vás toto promo nezbyde Mrknutí
Nebudu dělat více než bude počet v tabulce na buňce D24.
Přidal jsem do registrační tabulky ještě sloupec "Účast ve dnech" - takže prosím i ty co chtějí dorazit jen na pár dní, ať se napíší.

Odpovědět
A sakra, ono už je to jen 18 dní ? To bych měl začít s přípravami  Myslí si svoje

...Ale jo, můžu vás uklidnit:

- Promo je skoro hotové včetně otestování
- kvíz hotový včetně celkem slušných cen (aby ne - dělal jsem na nich s přestávkami skoro 2 měsíce  Velký úsměv )

- Turnajové trofeje taky hotové  Cool  a u mě pokrok - nejsou plastové Velký úsměv

- plus možná ještě stihnu (jak to u mě bývá) předělávkou cca 2roky staré hry do Carcassone kabátku

....takže myslím, že je na co se těšit Usměvavý

--- Jinak pro ty co chtějí dojet třeba jen na otočku a buďto chtějí nebo nechtějí hrát turnaj/kvíz, tak dejte vědět - aktuálně není časový harmonogram, takže ať se to může nějak skloubit dohromady ---
Dále když někdo tuto lokalitu moc nezná, tak si může samozřejmě od Carcassonne odpočinout řadou výletů - myslím, že je tam celkem pěkně Mrknutí
Odpovědět
Pro první tři místa ve srazovém turnaji mám připravené tyto trofeje, tak snad se budou líbit Usměvavý Dávám je sem i proto, aby jste mohli trénovat rozšíření se kterým se bude hrát - trofej by měla rozšíření trochu připomínat Mrknutí
Dále Přikládám hlavičku pravidel promo rozšíření, ale zbytek pravidel až na sraze Mrknutí

Odpovědět
Promo se taky bude hrát v turnaji ale to se bude trénovat až na srazu
Odpovědět
(26.7.2024, 12:37)Bumsakalaka Napsal(a):
(26.7.2024, 6:12)šmoula Napsal(a): Promo se taky bude hrát v turnaji ale to se bude trénovat až na srazu

Myslel som Ciernu ....

Aha, tak to jsem nepochopil Usměvavý
Ne, bude jen klasika Mrknutí
Odpovědět
Pěkné Palec nahoru

Jinak poslední info:
Adresa je jak psal chmura : Horní Orlice 27, 561 69 Červená Voda-Králíky
Budou tam lůžkoviny, utěrky budou jen v kuchyni a tak, ručníky si vezměte svoje.
Příjezd od 15h.
Platí se 33 000 + energie, takže když nás tam bude 12 a každý dá 3000, tak 36 000 by mělo vyjít tak nějak přesně.
Pokud chcete můžete mi to zasílat na účet 1827121016/3030 .
Pro jistotu tady je moje číslo 731190316.
Tak jo, těšíme se a Carcassonnu zdar. Cool
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. sraz Carcassonne fórum týdenní 2026 Kamzik 7 1 117 3.6.2026, 22:37
Poslední příspěvek: Kamzik
  KALENDÁŘ AKCÍ 18. Carcassonne fórum sraz - 11.-17.8.2025 (týdenní) Chmura 7 243 8.8.2025, 21:09
Poslední příspěvek: Petr Chytka
  KALENDÁŘ AKCÍ 17. Carcassonne fórum sraz - Olomouc (30.4. - 4.5.2025) šmoula 19 2 712 8.5.2025, 23:06
Poslední příspěvek: Mati
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. Mistrovství ČR v Carcassonne (19.10.2024) Chmura 16 166 24.10.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ Carcassonne v Carcassonne 2024 Chmura 3 111 21.9.2024, 22:33
Poslední příspěvek: Linksux

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)