CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Přidání vlastních rozšíření do JCloisterZone?

téma založeno uživatelem Luky170 - 31.1.2015, 11:00 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 3 endomame 1 Luky170 2 xSiskaA 1
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda tu není nějaký šikovný programátor, nebo někdy někdo nezkoumal/nezkoušel přidal vlastní nebo jedno ze zdejších rozšíření do

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

? :) 
Luky170, hrdý člen Carcassonne FORUM od 08.8.2014.
Toto určitě není bohužel záležitost jednoho odpoledne :( kdyby to.bylo tak jednoduché, tak by tam byla už všechn oficiální rozšíření
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
To jo, tomu věřím, ale zkusil jsem zda někdo neví trik... ;) 
Luky170, hrdý člen Carcassonne FORUM od 08.8.2014.
Odpovědět
Pridat karticky neni problem, jde o to ze pak ale musis naprogramovat a rici programu co ma delat kdyz tam je tato karta atd. Pritom musis brat v potaz konflikty s dalsimi pravidly a vsechny mozne variace
[-] 1x   Luky170
Odpovědět
Spíš by mě zajímalo, jestli neexistuje nějaká taková verze i pro mobily. Mám jednu aplikaci carcassonne, v ní jsou ale jen první tři rozšíření + řeka, fantom a zimní krajina, ale vzhledem k tomu, že už to hraji půl roku, tak už mě to lehce omrzelo a nějaký rozšíření bych si přidal Mrknutí
Odpovědět
Na Android jsou myslím že dvě verze, v jedné z nich jsou myslím že rozšíření k dispozici, že se kupují samostatně.. na iOS ten Carcassonne má více rozšíření než na Android.

O ničem jiném nevím, musíš počkat až se vývojáři rozhodnou a dodají další z rozšíření
[-] 1x   xSiskaA
Odpovědět
Já mám na Android verzi kde je Řeka, Kruhy v obilí, Kupci a stavitelé, hostince a katedrály a festival
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Záhrady v jCloisterZone Bumsakalaka 9 1 017 14.8.2020, 19:05
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)