CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 15. Carcassonne fórum zraz 1-5 Května/Máj - BRATISLAVA 2024 Květen/Máj

téma založeno uživatelem Mati - 24.11.2023, 15:44 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bfryman78 1 Bumsakalaka 1 Chmura 3 danka 1 Fanny 2 hepyno 1 Kamzik 2 Mati 12 Petr Chytka 1 qazxdrtgbnjiol 5 šmoula 4
Tak nám to úspěšně začalo [Obrázek: green-meeple.png] [Obrázek: blue-meeple.png] [Obrázek: red-meeple.png] [Obrázek: yellow-meeple.png] [Obrázek: black-meeple.png]

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Děkuji Matimu za organizaci 15. srazu v Bratislavě!

Oproti jiným srazům to měl o hodně těžší. Jednak to nebylo jen pro uzavřenou společnost, ale hlavně to nebylo v prostoru určeném jen nám. Takže jsme se dělili o prostor i s hráči jiných her ve veřejné herně. Ale alespoň za mně to ani tak nevadilo. Důležité bylo, že jsme si výborně zahráli, pobavili, probrali novinky - prostě pohoda. Jsem rád, že máme tolik skvělých přátel!

Opět mě překvapil, jak perfektně vše připravil! Ať už kvíz nebo přednášku o hře "Ovce a kopce". Nejvíc se ale nadřel při výrobě srazového rozšíření "Královské výsady" kterých vyrobil přes 100kusů!!! Samozřejmě také vyrobil perfektně vypadající ceny pro vítěze srazového turnaje.

Jsem rád, že jsem se mohl zúčastnit i Mistrovství SR v Carcassonne i když jsem moc nezabodoval. Tímto ještě jednou gratuluji Šmoulovi, který to všem natřel - a to nejen v mistrovství SR které vyhrál, ale také nás rozmetal v srazovém turnaji i v kvízu! (měli by jsme se nad sebou zamyslet, někde děláme něco špatně...)

Takže za mně a za Janu palec nahoru a už se těšíme na letní týdenní 16. sraz ! Cool

Carcassonne a všem touhle hrou postiženým zdar! [Obrázek: green-meeple.png] [Obrázek: yellow-meeple.png] [Obrázek: blue-meeple.png] [Obrázek: red-meeple.png] [Obrázek: pink-meeple.png]
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)