CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Nový insert do krabice základní hry C3

téma založeno uživatelem Chmura - 26.4.2023, 19:32 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 2 Chmura 3 Kamzik 1 Mati 1 Sandrus90 1 Seli 1
Nový insert do krabice základní hry C3

Na facebooku HIG se dnes objevilo nové video, kde můžete shlédnout nový insert, který je určen do krabice základní hry C3. Jedná se o 5 obdélníkových krabic na kartičky, 5 krabiček na figurky a 31 rozřazovačů na kartičky, které umožňují oddělení základní hry a jednotlivých rozšíření. Tento insert by měl být dostupný již 28.4. 2023 na Cundco.de!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Bumsakalaka
(26.4.2023, 20:05)Seli Napsal(a): Část už před časem ukázali. Pořád jsme si lámali hlavu, co by to mohlo být.

Ano myslím, že HIG se velice dobře baví, při zveřejňování svých nových projektů a novinek!

-Některé věci jsou ukazovány tak, aby byly co nejvíce záhadné a dlouho se o nich mluvilo. Cool
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Bumsakalaka, peťul
Odpovědět
Když jsem dnes konečně otevřel stránky Cundca.de, zůstal jsem koukat s otevřenou pusou... Podlouhlá krabička z insertu (v případě malé sady), nebo tři podlouhlé krabičky (v případě velké sady) na uložení kartiček opravdu jdou použít jako "3D startovní terén" ke hře Carcassonne! A to jsem si myslel, že mě Condco nemá čím překvapit!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Sandrus90
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nový Big Box 2025 (Big Box 8) peťul 13 526 1.1.2026, 14:04
Poslední příspěvek: senatko
  Oficiálny insert do C3 krabice (Zákl. hra) Bumsakalaka 4 99 1.3.2023, 12:12
Poslední příspěvek: Chmura
  Představení 2. vydání základní hry nové edice peťul 4 123 3.1.2023, 22:44
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Nový dizajn kartičiek aj v novom Big Box 2021 Bumsakalaka 33 508 16.11.2021, 11:13
  A je to tu! Nová edícia prinesie nový dizajn zadnej časti kartičiek Bumsakalaka 25 2 455 2.4.2021, 13:42

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)