Moc hezká hra. Myslím, že na hraní s dětmi kolem 7-10 let to může být super.
Překlad taky povedený (písmenka nechybí), tvůj tisk vypadá, že se povedl také skvěle a design karet mi připadá také originální a zajímavý.
Našel jsem a netu odkaz na
A
ještě poznámka...
fórum je sice vyhraněné na carcassonne, ale tato sekce je tady právě pro to, abychom měli možnost povídat si i o jiných hrách takže se ty ani nikdo jiný nemusí bát a může sdílet jakoukoli sovu oblíbenou hru a podělit se o zkušenosti
Překlad taky povedený (písmenka nechybí), tvůj tisk vypadá, že se povedl také skvěle a design karet mi připadá také originální a zajímavý.
Našel jsem a netu odkaz na
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
kampaň, kde na to vybírali spolu s možností použít kostky na dráhu s kuličkami což je docela zajímavá vychytávka.A
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
je opravdu podrobně popsaná hra takže chápu, že když tě oslovila, že jsi byl schopný si ji takhle kvalitně vyprodukovat sám což mi imponuje, sám to také občas dělám, když jsem nemocný a doma je nuda
ještě poznámka...
fórum je sice vyhraněné na carcassonne, ale tato sekce je tady právě pro to, abychom měli možnost povídat si i o jiných hrách takže se ty ani nikdo jiný nemusí bát a může sdílet jakoukoli sovu oblíbenou hru a podělit se o zkušenosti

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)