CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 10. Jubilejní (týdenní) Carcassonne sraz

téma založeno uživatelem šmoula - 12.4.2022, 21:43 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Anilvap 1 Bumsakalaka 9 Chmura 6 danka 6 DMU 1 Eldenroot 1 Fanny 5 Kamzik 6 Mati 5 Petr Chytka 1 radohu_ 1 Ronnie 1 Skubin 4 šmoula 7 Žabža 1
Tož já se hlásím taky + Jana, o volnu si rozhoduju sám, takže není co řešit a už se těšíme.
Odpovědět
(14.4.2022, 21:50)danka Napsal(a):
(14.4.2022, 21:05)Kamzik Napsal(a): Tož já se hlásím taky + Jana, o volnu si rozhoduju sám, takže není co řešit a už se těšíme.

S dovolením jsem vás bez dovolení dopsala do tabulky, ale dopiš si tam rozšíření atd.a je tam č.účtu kam poslat zálohu.

To je v pohodě, záloha zaplacená. Peníze
Odpovědět
(12.4.2022, 21:43)šmoula Napsal(a): Pozn.: vzhledem k tomu, že nám nikdo nepohlídá naše maly meeply (a vy se na ně pořád ptáte), tak je bereme s sebou, takže můžete taky Mrknutí
Prosím ostatní o vyjádření...Díky Mrknutí

Naši meeply už jsou veclcí, tak berem jen ty dřevěný. Smíšek Ostatní klidně berte co máte, bude sranda.
Jinak jste to vybrali myslím dobře, podle fotek to vypadá skvěle. A jsou tam velké stoly (!!!), takže máme i kde hrát. [Obrázek: green-meeple.png] [Obrázek: blue-meeple.png] [Obrázek: yellow-meeple.png] [Obrázek: red-meeple.png]
Odpovědět
(6.7.2022, 22:19)šmoula Napsal(a): Dále chceme odtajnit turnaj - bude se hrát Základní hra + všech 10 srazových promo rozšíření ! 

Tak to abych místo chození do práce trénoval, alespoň ty, co máme ... Vystrašený
Odpovědět
Kompletní foto všech zúčastněných (chybí jen pes, kočka a morče)

Vítězové 10. srazu:
1. Rado (Radohu)
2. Stano (Bumsakalaka)
3. Jana

Do boje o medaile nastoupilo 15 zapálených hráčů a i přes převahu české části - 11 (ČR) : 4 (SR) nakonec vybojovali Slováci první dvě místa. Gratulujem vítězům ale i všem dalším.

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
(14.8.2022, 20:43)šmoula Napsal(a): Ještě taková drobnost - objevily se u mě navíc jedny promo pravidla k "Bylo nás pět" (pořadové číslo 15/15). Takže komu schází, nechť mě kontaktuje a buďto mu je zašlu, nebo předám na příštím srazu Usměvavý

Tak až teď jsem to prošel a budou to nejspíš naše, protože je nemáme. Ostatní mám, myslel jsem, že jsou komplet.
A hlavně - nemusíš čekat do příštího srazu ani je posílat - já si někdy dojdu. Zmatený Mrknutí
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 13. Carcassonne (týdenní) sraz Děčínský Sněžník Petr Chytka 42 1 800 28.9.2023, 0:51
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)