Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(17.11.2021, 16:29)Silveralius Napsal(a): Tak jestli nesedí tvar tak je to fakt špatné.
Nečekal jsem tedy, že by to až tak zkazily no, ale co se dá dělat. Jen mě štve, že tedy jestli budou další minirozšíření tak asi budou v této grafice a tvaru což je škoda.
Je to tak, již jsem na to v některém s příspěvků poukazoval... kartičky mají více zakulacené rohy!
(15.12.2021, 21:19)adahy Napsal(a): V Polsku již můžete u distributora BARD zakoupit nový Big Box Carcassonne vydaný společností MINDOK pro český a polský trh.
Tak to je velice zajímavé....
...jen by mě zajímalo, kdy to konečně bude prodávat Mindok u nás!
Na stránkách MINDOKU je "ticho po pěšině" je škoda, že zde nejsou žádné informace!
-Přitom by jen stačilo napsat: Nový Big box je plánován na vydání, nebo je v přípravě a čeká se na....
Ale BOHUŽEL!!! Přitom jsem přesvědčený, že bychom si, alespoň zasloužili nějakou tu odpověď...
(26.12.2021, 22:04)Chmura Napsal(a): Ano souhlasím u přívozů to vypadá na tiskovou chybu, dvě kartičky jsou stejné. Chybí kartička s jezerem a 4 cestami...
-V Big boxu 2021 jsou minimálně dvě karty řeky jiné (pramen, kde je nově cesta a jezero, kde je nyní klášter). Dále jsou zde "uříznuté" domky, stejně jako je to u Jubilejní edice 20 let... a věřím, že toho bude více. Toto jsou jen změny, které jsem zatím zaznamenal.
-Myslím, že co jde s čím hrát a co ne je jen otázka osobního vkusu... Bude-li někdo nově pořizovat Carcassonne tak ho rozdíly budou jistě zajímat.
(25.1.2022, 18:17)Bumsakalaka Napsal(a): Hej, tiez som na to pozeral, co je zaujimave, ze uplne upustli od Carcassonne nazvu. A zatial sa nikomu nepodarilo zohnat fotku aj druhej strany. Cize to vyzera, ze to bude bez japonskych budov, asi. Co by bola skoda.
Nebo by se moli vytasit z něčím jiným... Třeba Japonské hrady!