CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Perníček - konverze pro klasický modrý Carcassonne

téma založeno uživatelem Eldenroot - 7.1.2015, 19:39 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
BugginOut 2 Chmura 19 Eldenroot 16 endomame 6 LukyBil 1 peťul 12 šmoula 1
@Chmura 6 kartiček vyobrazených v přiloženém návodu předělat do klasického Carcassonne v.01. Na kartičky bych ale nedával zrovna Perníčka, mohli bychom na ně vymyslet něco jiného ať to lépe zapadne k původní hře.

EDIT: Vložený soubor z tohoto příspěvku smazán. Již není potřeba.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Chválím @Chmura za perfektně zpracované kartičky.  ;)
Bál jsem se, jestli ten perníček na kartičkách nebude vypadat blbě, ale když to teď vidím tak to vypadá perfektně.

Necháme pro toto rozšíření také název Pan perníček?

Rozměry figurky perníčka mohu zjistit. Momentálně jej u sebe nemám, ale do zítřejšího večera je zjistím.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Rozměry figurky Perníčka:
V - 22mm
Š - 16mm
H - 10mm
V přiloženém dokumentu je také obrázek obkreslené figurky.

Přiložené soubory Miniatury

.docx   Perníček.docx (Velikost: 23,31 KB / Nahráno: 9.1.2015, 19:56 / Stažení: 9x)
Odpovědět
Pravidla pro toto rozšíření připravena. Nebudu je umísťovat do tohoto tématu, poslal jsem je @Chmura ať je rovnou umístí do nového tématu se svými kartičkami.

Pravidla jsem se pokusil sestavit obsahově tak jako jsou originální německá pravidla. Ty moje obsahují teda česká pravidla a obrázky předělané k původní základní hře.
Než to sem @Chmura nahodí, tak vás nechám ještě chvíli v napětí, jak to dopadlo :).

Připravím také pravidla pro originálního Pana Perníčka k edici Carcassonne Zimní krajina :).
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Už jsou poslány :). Řešil jsem ještě problém s kvalitou převodu, neboť jsem zjistil že po převodu do PDF se kvalita docela sníží.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Myslím že klidně můžeš, pokud se bude hrát s více rozšířeními tak určitě by se tam hodilo i více kartiček tohoto rozšíření  ;).
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Kartičky jsou perfektní, akorát mezi těma dvěma spodními není moc velký rozdíl na to jak odlišná mají pravidla. Nechal bych tam pouze jednu z nich, mě se víc líbí ta levá (průchodná cesta) a ta pravá by mohla bít jiná.  :)
[-] 2x   Chmura, endomame
Odpovědět
Uzavřené město s chaloupkou + 3 body.
Uzavřená cesta s chaloupkou + 3 body.
Odpovědět
Souhlasím s rozdělením a názvem Perníčkova chaloupka

Ještě jedna věc: U tohoto rozšíření je potřeba aby byla na každé kartičce alespoň část města protože přiložením kartičky z tohoto rozšíření do krajiny se na ni figurka Perníčka musí přesunout.
Ta kartička na které je pouze cesta s chaloupkou tedy do toho rozšíření nesedí, nebo musíme vymyslet jiná pravidla.

Navrhuji toto:
Při přiložení kartičky s chaloupkou se figurka Perníčka nesmí přemístit a hráč který kartičku umístil dostane body za počet kartiček města ve kterém se perníček zrovna nachází.
Odpovědět
Návod připraven a umístěn v tomto tématu -

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

:)
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Perníček krabička xwinte00 1 38 16.1.2023, 19:29
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Žeton PAN PERNÍČEK - Prosba! Chmura 2 869 8.4.2020, 17:18
Poslední příspěvek: Chmura
  Perníček-Nová edice Chmura 0 857 6.5.2017, 9:13
  OPAT- konverze pro Carcassonne v 1.0 (6.ČÁST) Chmura 3 2 264 23.4.2017, 8:50
  OPAT- konverze pro Carcassonne v 1.0 (4.ČÁST) Chmura 0 850 23.2.2017, 3:29

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)