Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
@Chmura 6 kartiček vyobrazených v přiloženém návodu předělat do klasického Carcassonne v.01. Na kartičky bych ale nedával zrovna Perníčka, mohli bychom na ně vymyslet něco jiného ať to lépe zapadne k původní hře.
EDIT: Vložený soubor z tohoto příspěvku smazán. Již není potřeba.
Chválím @Chmura za perfektně zpracované kartičky. ;)
Bál jsem se, jestli ten perníček na kartičkách nebude vypadat blbě, ale když to teď vidím tak to vypadá perfektně.
Necháme pro toto rozšíření také název Pan perníček?
Rozměry figurky perníčka mohu zjistit. Momentálně jej u sebe nemám, ale do zítřejšího večera je zjistím.
Pravidla pro toto rozšíření připravena. Nebudu je umísťovat do tohoto tématu, poslal jsem je @Chmura ať je rovnou umístí do nového tématu se svými kartičkami.
Pravidla jsem se pokusil sestavit obsahově tak jako jsou originální německá pravidla. Ty moje obsahují teda česká pravidla a obrázky předělané k původní základní hře.
Než to sem @Chmura nahodí, tak vás nechám ještě chvíli v napětí, jak to dopadlo :).
Připravím také pravidla pro originálního Pana Perníčka k edici Carcassonne Zimní krajina :).
Kartičky jsou perfektní, akorát mezi těma dvěma spodními není moc velký rozdíl na to jak odlišná mají pravidla. Nechal bych tam pouze jednu z nich, mě se víc líbí ta levá (průchodná cesta) a ta pravá by mohla bít jiná. :)
Souhlasím s rozdělením a názvem Perníčkova chaloupka
Ještě jedna věc: U tohoto rozšíření je potřeba aby byla na každé kartičce alespoň část města protože přiložením kartičky z tohoto rozšíření do krajiny se na ni figurka Perníčka musí přesunout.
Ta kartička na které je pouze cesta s chaloupkou tedy do toho rozšíření nesedí, nebo musíme vymyslet jiná pravidla.
Navrhuji toto:
Při přiložení kartičky s chaloupkou se figurka Perníčka nesmí přemístit a hráč který kartičku umístil dostane body za počet kartiček města ve kterém se perníček zrovna nachází.