Tuto hru jsem si pořídil už minulý rok a musím říct, že grafické zpracování se mi u této hry oproti nové edici opravdu líbí. Také díky tomu že je spíše koncipovaná jako samostatná hra. Má sice stejná pravidla jako základní hra, ale kartičky mají oproti nové edici odlišnou zadní stanu, takže s jinými rozšířeními se tato hra hrát v podstatě nedá.
Jinak i já na ni mám, že je pro 2 až 4 hráče, takže tuto chybu tam mají už od začátku :).
Nedávno jsem si k této hře pořídil i perníčka, s tímto minirozšířením jsme si ale ještě nezahráli, protože zatím nemám zpracovaná pravidla. Pokud se tedy do toho nikdo jiný nepustí tak se je také pokusím přeložit. Ten perníček nějak buď pomáhá, nebo škodí městům.
S touto hrou jsem velmi spokojen :).
Jinak i já na ni mám, že je pro 2 až 4 hráče, takže tuto chybu tam mají už od začátku :).
Nedávno jsem si k této hře pořídil i perníčka, s tímto minirozšířením jsme si ale ještě nezahráli, protože zatím nemám zpracovaná pravidla. Pokud se tedy do toho nikdo jiný nepustí tak se je také pokusím přeložit. Ten perníček nějak buď pomáhá, nebo škodí městům.
S touto hrou jsem velmi spokojen :).