CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Alternativní meeplové (Opat)

téma založeno uživatelem Eldenroot - 14.12.2014, 23:32 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 4 Eldenroot 21 endomame 4 peťul 8 šmoula 13
jako abbota myslíš toho panáčka mezi skupinkou meeplů a scoreboardemm z -

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

?
dej náčrt a udělám, nebo napiš ježíškovi Vypláznutý jazyk

ajo , už to vidím tadyk -

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
tisk by neměl být problém Usměvavý
jen potřeba určit velikost - obr. níže je v poměru (ŠxVxH) 1,3 : 2 : 1 ....ale to jen od oka podle manuálu výše.
hmm ?
cena 1 figurky samozřejmě 2-3 Kč
Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
tento je si myslím víc do výšky než klasický meeple, páč má čepku nebo co to je Velký úsměv ... I když na druhou stranu, asi není zas tak potřeba mít 100% kopii originálu Mrknutí
Ale výška by asi mohla sedět + hloubky klasika 1cm Usměvavý
Odpovědět
barvy jsou stejné jako normální meeply (modra, červená, žlutá, zelená, černá , bílá ( místo šedé)) + fialová a oranžová. Samozřejmě nevím odstíny Usměvavý ale všechny se dají nabarvit. Můžu zkusit vytisknout 1 na otestování (barva asi nechám tu co budou mít zrovna nasazenou v tiskárně) a pak se na to můžeš mrknout.
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
za mě asi jo Usměvavý bude chtít ještě někdo ? lepší když to vytisknu všechno každou barvu třeba 10x než abych tam 10x chodil ;)
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
bude to asi 3,- Kč za figurku, takže 3x6=18 plus poštovny, takže jak říká eldenroot, pošlu ti fakturku Velký úsměv
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
mám k dispozici toto.
jen se tak dívám, že mi nesedí moc velikosti - klasický meeple je jaksi moc vysoký :-\ ...budu muset přeměřit a poupravit...
jinak není problém dodělat další - třeba nového učitele Usměvavý viz

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Eldenroot, endomame
Odpovědět
ten teacher neni problém, jen doufám že to nebude křehky - ať se ti to časem nepolame Mrknutí ...
Odpovědět
dej mi rozměry Mrknutí
Odpovědět
zkuste pogaglit ty rozměry abbota, jinak to nebude možné vytisknout Smutný
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Řeka II -alternativní začátek hry Chmura 3 810 27.12.2019, 22:33
Poslední příspěvek: šmoula
  Alternativní meeple - učitel endomame 3 2 253 21.2.2015, 11:46
Poslední příspěvek: LukyBil

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)