CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rubikova kostka - Carcassonne (Nová edice)

téma založeno uživatelem šmoula - 14.9.2020, 13:42 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 1 PHeY 1 šmoula 2 TomasZez 1
Rubikova kostka - Carcassonne (Nová edice)

Jak jsem ji tady zmiňoval: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

předělal jsem Rubikovu kostku do nové edice. Dílky odpovídají původní kostce, jen je v novém kabátku.
V příloze je PDF pro tisk. Velikost 1 "kartičky" je 17x17mm, což odpovídá klasickým Rubikovým kostkám.
PDF jsem si vytiskl na klasický nálepková papír a po nalepení ještě párkrát nastříkal bezbarvým akrylovým sprejem a to z důvodu, aby se hlavě rožky nezačaly odlepovat. Aby se sprej nedostal do mezer, tak jsem přes kostku v místě mezery natáhl klasickou gumičku (nevím jak se přesně jmenuje, ale všichni ji používáme třeba v kuchyni Usměvavý ).
Výsledek si myslím, že bude vpohodě. Ale i když klasickou kostku umím složit, tak na toto moc nemám odvahu a to jednak z důvodu, že záleží na tom jak je otočený střed (u klasické tomu tak nebylo) a navíc se bez předlohy člověk nemá čeho chytit, takže ji složit bude asi nemožné...nicméně jako "Carcassonne suvenýr" dobry Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

.pdf   RUBIKOVA_kostka_nova_edice.pdf (Velikost: 1,21 MB / Nahráno: 14.9.2020, 13:42 / Stažení: 11x)
[-] 1x   Chmura
No symboly rozšíření by možná nebyly špatný, ale to by pak symboly neseděly s typem kartičky... Leda to ještě předělat Myslí si svoje
A nebo si můžete hrát vy  Vypláznutý jazyk
Já si narychlo vyrobil krabičku, podle které by to eventuálně šlo složit...

Přiložené soubory Miniatury

[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Rubikova kostka - Carcassonne (Původní edice) Luky170 7 2 062 15.9.2020, 3:59
Poslední příspěvek: Chmura
  Rubikova kostka - Carcassonne (Zimní edice) Chmura 0 481 12.9.2020, 14:38
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)