CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carcapedie - AKTUALIZACE

téma založeno uživatelem Chmura - 14.6.2018, 21:47 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
adahy 2 Bumsakalaka 10 Chmura 218 Eldenroot 15 faustyn 3 hepyno 2 LunarHexagon 1 PesBobes 1 peťul 14 Skubin 1 šmoula 6
(28.11.2020, 11:23)Chmura Napsal(a): Doplněn popis u této položky: Mrknutí

Carcassonne: Rolnická vzpoura (Nová edice)

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Ahoj,
toto sa mi zda divne, nie je tam nahodou, ze nechraneme 0 bodov?

Nechráněné figurky jsou ze hry odstraněny za minimum bodů.
Odpovědět
No ja s opravil ešte nejaké veci hlavne linky ale toto som si nebol istý :)

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Škoda. Tohto roku v apríli nebolo žiadne minirozšírenie :'(

Odpovědět
@peťul ak mozes rovno priadavaj odkaz na dane rozsirenie, ktore urobis tak, ze stlacis znak # a za tym napises napr. darm a rovno ti umozni urobit odkaz na konkretne rozsirenie (nemusis ani riesit slovensky/cesky/anglicky nazov) pretoze to pozera vsetko. Upravil som rovno aj ten tvoj posledny prispevok. Funguje rovnako ako odkaz na uzivatela cez @
Odpovědět
(2.8.2021, 19:29)peťul Napsal(a):
(2.8.2021, 14:16)Bumsakalaka Napsal(a): @peťul ak mozes rovno priadavaj odkaz na dane rozsirenie, ktore urobis tak, ze stlacis znak # a za tym napises napr. darm a rovno ti umozni urobit odkaz na konkretne rozsirenie (nemusis ani riesit slovensky/cesky/anglicky nazov) pretoze to pozera vsetko. Upravil som rovno aj ten tvoj posledny prispevok. Funguje rovnako ako odkaz na uzivatela cez @

Tady už to je vymakaný  Usměvavý @Bumsakalaka díky za tip. Budu používat  Mrknutí
No však sme sa s @Eldenroot na tom namakali :)

[-] 1x   peťul
Odpovědět
(21.5.2022, 1:12)Chmura Napsal(a): Založeno a doplněno nové téma ve Carcapedii: Mrknutí

Bodová karta 50/100 -1. rozšíření (Carcassonne 3)
ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Musim ale povedat ze C2 verzia sa mi paci viac, graficky je to lepsie vyvazene.
[-] 1x   Mati
Odpovědět
Oki, mam nejake navrhy dizajnove (zatial malinkate), skusim nainstalovat najprv u seba, a potom by som to dal ako navrh.
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Ha, nevydrzal si? Zial neviem ani ja ako sa to povie, nakolko oficialny preklad nie je, ale asi by to mala byť Štartovacie pole alebo Štartovacie políčko, ťažko povedať.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Parada, super! Snad len taka info, ze asi to bola snaha zvysit predaje (od DEVIRu vkladat tie rozsirenia), ale mozno to bola aj snaha ako sa vyhnut vydaniu mini rozsireni v krabickach, ako to robil HiG, nakolko vsetky takto vlozene rozsirenia vysli aj osobitne ako mini.
Na druhu stranu je zaujimave, ze napr. Rozsirenie 6 nevyslo ani v C1 ani v C2, nakolko C1 mini rozsirenia boli vlozene v jednoitlivych velkych rozsireniach a C2 verziu proste nevydali. Mozno bude v C3. Kto vie...
[-] 3x   BigBoss, Chmura, peťul
Odpovědět
(12.1.2026, 7:25)faustyn Napsal(a): Obě mé krabice jsou od Albi.
Že je to základní hra C1 vím. Ten tvůj odkaz směřuje na jiné vydání, které má krom jiného obalu hlavně počítadlo jen do 70b.

Ono to je pekne uvedene v Carcapedii. Vid obrazok. Su tri verzie pocitadiel pre Carcassonne: Základní hra 

[Obrázek: aJxAsyn.png]
[-] 1x   faustyn
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
DŮLEŽITÉ Aktualizace fóra Eldenroot 427 133 675 18.6.2025, 22:50
Poslední příspěvek: Eldenroot
  Aktualizace jádra (23.6./2021) - seznam chyb Eldenroot 5 49 26.6.2021, 13:50
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 8 host(ů)