29.3.2018, 22:43
pozoruhodný počin 
moje pripomienky z testu. prešiel som prvé 4 levely
na riešenie treba fakt prísť. škoda že sa nedajú premiestňovať jednotlivé dlaždice. treba reštartovať celý level (ak sa nemýlim).
ovládanie asi ešte poladíš. vyťahovať jednotlivé dlaždice zľava do plochy by bolo pohodlnejšie ako sa preklikávať cez tab
hra mi zmenila rozlíšenie na svoje, v ktorom beží - zmenila mi veľkosť všetkých okien, čo mám otvorené. naštastie sa neprehádzali ikony na ploche
to by si mohol fixnúť ako prvé 
pokračuj vo vývoji

moje pripomienky z testu. prešiel som prvé 4 levely
na riešenie treba fakt prísť. škoda že sa nedajú premiestňovať jednotlivé dlaždice. treba reštartovať celý level (ak sa nemýlim).
ovládanie asi ešte poladíš. vyťahovať jednotlivé dlaždice zľava do plochy by bolo pohodlnejšie ako sa preklikávať cez tab
hra mi zmenila rozlíšenie na svoje, v ktorom beží - zmenila mi veľkosť všetkých okien, čo mám otvorené. naštastie sa neprehádzali ikony na ploche
to by si mohol fixnúť ako prvé 
pokračuj vo vývoji
|
Správná odpověď/řešení rébusu
![]() |
|
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 11.6.2026, 22:13
|
|
Nedostupné
datum aktuální na fóru: (UNIX) / (DD.MM.YYYY) datum vytvoření rébusu: 1522356205 (UNIX) kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno výsledek: viditelné/neviditelné |
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)