CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Uložení hry do Velkého Boxu

téma založeno uživatelem Jana.Zat - 5.1.2017, 15:54 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Curuj 1 Jana.Zat 2
Zdravím,

po několika dnech práce jsem vytvořila spodní patro boxu. kde mám uložené kartičky. Teď jdu vymýšlet ještě první patro na figurky.

Přiložené soubory Miniatury

Pěkná práce! Vyráběl jsem prakticky to samé. Mrknutí

Jak to dopadlo, tak to se můžeš podívat zde:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

-Určitě tam najdeš i další inspiraci!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
(5.1.2017, 16:07)Chmura Napsal(a): Pěkná práce! Vyráběl jsem prakticky to samé. Mrknutí

Jak to dopadlo, tak to se můžeš podívat zde:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

-Určitě tam najdeš i další inspiraci!

dávám dohromady ty figurky a rozčiluje mě mi u spousty chybí fialová a růžová barva
Odpovědět
(5.1.2017, 16:12)Jana.Zat Napsal(a): dávám dohromady ty figurky a rozčiluje mě mi u spousty chybí fialová a růžová barva

Chybějící figurky jdou objednat na Cundo.de!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
presne to mám aj ja v pláne. nech môžem hrať bez obmedzení počtu každé rozšírenie :). plus doobjednám mosty a nejaké dieliky veže. čož mi pripomína, že mi nebdue stačiť chlieviky pre ne Zmatený
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
Odpovědět
(5.1.2017, 17:12)Curuj Napsal(a): presne to mám aj ja v pláne. nech môžem hrať bez obmedzení počtu každé rozšírenie :). plus doobjednám mosty a nejaké dieliky veže. čož mi pripomína, že mi nebdue stačiť chlieviky pre ne Zmatený

To že nestačí krabice, to je závažný problém a téma na spoustu příspěvků! Mrknutí
 -snad jen vyrobit novou krabici Nerd Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Uložení Big boxu do krabice od Carcassonne MĚSTO Chmura 0 16 24.5.2026, 21:45
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA Uložení "Podtáckového" Carcassonne Chmura 3 119 5.11.2024, 20:24
  DÍLNA ŽETONY uložení-Pouzdra na mince Chmura 3 440 16.4.2021, 10:00
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  DÍLNA CARCASSONNE v krabici od Big boxu - Chmura ® Chmura 18 8 816 15.10.2020, 22:08
  DÍLNA Uložení Big boxu č.3 v dřevěném pořadači Chmura 2 1 895 8.2.2019, 9:38

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)